Feedek

Utolsó kommentek

Címkék

body (5) car (11) concept (13) design (29) designer (7) doktor house (5) Címkefelhő

Feed

2010.02.02. 14:23 aaakos

Bentley

Címkék: design bentley art school car body collage sketch

A Bentley pályázatot hirdetett, melyre nem csak egy formatervet várt, hanem komoly dokumentációt kellett hozzá készíteni, és egy virtuális szélcsatornában is tesztelni kellett a modellt.

0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kiírás nem csak egy egyszerű formatervről szólt, az volt a gyártó kívánalma, hogy egy teljes tervezési útmutató is készüljön, sőt a formatervet virtuális szélcsatornában is tesztelni kellett , hogy fokozni tudják az aerodinamikai képességeket.  A  Bentley-nek a Royal Collage of Art brit neves iskolával van kapcsolata, ahova összesen 18 pályamunka érkezett be. A terveket a tanárok mellett a Bentley főtervezője, Raul Pires is zsűrizte, aki a 2011-ben érkező Mulsanne-t tervezte. A négy legjobb pályaművet díjazták, Bora Kim-et, David Seesing-et, Marten Wallgren-t és Mikka Heikkinen-t.

0

0

0

0

0

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://designindex.blog.hu/api/trackback/id/tr821722665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása