Feedek

Utolsó kommentek

Címkék

body (5) car (11) concept (13) design (29) designer (7) doktor house (5) Címkefelhő

Feed

2010.03.09. 13:38 Cirmoscica

Doktor House - "Broken" - díszletek

Címkék: doktor house hugh laurie stage diszlet production design

Holnap kezdik adni a "Doktor House" 6. évadát a tv2-n, így aktuálissá vált, hogy berakjam a videót, mely az első epizód ("Broken" - magyarul a "Romlás" címet kapta) díszleteinek tervezéséről-elkészítéséről szól. A videóban megszólal a főszereplő, az epizód rendezője, illetve természetesen a production designerek, akik a díszleteken munkálkodtak.

“Úgy építettük meg ezt a környezetet, hogy a nézők elhiggyék, amit látnak.”

Szerintem baromi jó dolog lehet ilyenekkel foglalkozni; rajzolgatni, tervezgetni, makettezni, IKEÁ-ban kiválasztani a bútorokat... Mindezt egy rakás pénzből, ami természetesen nagyobb alkotói szabadságot is jelent.

Ezt a videót egyébként megnézhetitek a sorozat megújult honlapján ("Psych Ward Set Tour"), illetve találtok egy magyar nyelvű összefoglalót a videóról a Doktorhouse.hu-n.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://designindex.blog.hu/api/trackback/id/tr51823858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása