Feedek

Utolsó kommentek

Címkék

body (5) car (11) concept (13) design (29) designer (7) doktor house (5) Címkefelhő

Feed

2010.02.02. 19:47 aaakos

Átlátszó mobilok

Címkék: mobil windows telefon design sony mobile x5 phone átlátszó kijelző transparent ericsson display kiki xperia pureness

Teljesen átlátszó Windows Phone koncepció

window phone concept 2

window phone concept 3

Teljesen átlátszó komponensek hiányában az alábbi Windows Phone koncepcióhoz hasonló modellre a közeljövőben biztosan nem lehet számítani, ugyanakkor kezelőfelülete miatt mégis említést érdemel a különleges üvegtelefon koncepció. A teljesen átlátszó készülék felületének szerves részét képzi az időjárás-előrejelzés, vagyis napos időben a telefon teljesen átlátszó, eső esetén apró cseppek jelennek meg rajta, míg havas időben az egész fagyossá változik. Az elsősorban dizájnról szóló jövevény mellé semmi extra specifikációt nem álmodott meg tervezője, ám enélkül is sikerült egy teljesen megvalósíthatatlan elképzeléssel előrukkolnia.

window phone concept 4 window phone concept 5window phone concept 6

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness „Kiki”

A meglepő külsejű telefon hátulról vetített, áttetsző kijelzőt és kikapcsolt háttérvilágítás mellett teljesen láthatatlan billentyűzetet kapott. Nem valószínű, hogy a jövevény valaha is piacra kerül, de ha mégis, akkor a használhatósága igencsak megkérdőjelezhető lehet.

Sony Ericsson Xperia Pureness

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://designindex.blog.hu/api/trackback/id/tr271723592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása